Preloader
slide
slide
slide

Az OPERA KIRÁLYA


Plácido Domingo egy korszakalkotó énekes és kivételes képességekkel rendelkező szinergia-bróker, a zeneipar óriása.
A magyarok sok évtizede jelen vannak az életében. Szereti Magyarországot, és közel érzi magához a magyarokat. Földrészek sok millió rajongóival, mi magyarok is szeretjük őt.

OPERA SZUPERSZTÁR


Plácido Domingo a zene igazi reneszánsz alakja és napjaink legnépszerűbb operaművésze. Ahogy a nemzetközi sajtó nevezi, az "Opera Királya".
Repertoárján 151 szerep van, több mint bármelyik tenornak valaha a zene történetében, előadásainak száma elérte a négyezret. A művész több száz hang- és videofelvételt, valamint operafilmet készített. Már 1999-ben túlszárnyalta Caruso rekordját, aki 17 alkalommal nyitotta meg a New York-i Metropolitan Opera évadát, Plácido Domingo napjainkig 21 színházi évad premiert énekelt a világhírű dalszínházban.

EZT OLVASNI
KELL

Egy sok évtizedes barátság emlékezetes pillanatai


A kivételes művész pályafutásának kezdete óta, mind a színpadon, mind a magánéletében számos magyar származású baráttal és kollégával ápol közeli, jó kapcsolatot.
"Nagyon szeretem a magyar közönséget! Magyarországnak nagyszerű színházi tradíciói vannak, és kiváló zeneszerző, karmesterek szülőföldje."
Plácido Domingo (2008)

Könyvbemutató: 2022. június 02.

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Placido Domingo Classics honlap

Partnerek

PD CLASSICS FESZTIVÁL

Alapítva: GuliAnd Management, New York, 2017.

Rólunk

Csapatunk 2002-től számos nagysikerű produkciót hozott létre a legendás művésszel, Plácido Domingóval. A Liverpoolban és Budapesten bejegyzett GuliAnd művészeti és kommunikációs menedzsment az új operasztár generáció művészeivel megvalósult produkcióval a nemzetközi zenés piac egyik meghatározó és ismert közreműködője lett.
A GuliAnd tulajdonosai 2017-ben, New Yorkban hívták életre a Plácido Domingo Classics nemzetközi multikulturális fesztivált.

MARADJUNK KAPCSOLATBAN

Könyvesbolt

VAN KÉRDÉSE?